Tervezd meg a nyaralásodat, pihenésedet Szelestén, az Anna vendégházban

Hogy miért itt? Mert remek vendégház, remek helyen! Tőlünk csillagtúra szerűen, kis idő vagy kilométer ráfordítással elérhetsz vagy akár el is sétálhatsz rengeteg izgalmas látnivalóhoz. Plusz, ha van házikedvenced, az is szívesen fogadjuk.

Az Anna Vendégházat a 86-os főút mentén Vas megyében, Szelestén találhatod meg az Szelestei arborétum közvetlen közelében. Kényelmes szobáinkhoz külön fürdőszoba is tartozik és mindegyik szobánk légkondis. TV és internet is van mindenhol.
Az Anna Vendégházunk jó lehetőség a túrázók, átutazók részére vagy hosszú hétvégék eltöltésére, de akár cégek hosszabb- rövidebb távú szállására is kiváló lehetőség. Baráti társaságok részére az egész ház is bérelhető.
A parkolással sem lesz gondod, mert a hatalmas zárt udvaron nem gond a parkolás sem. Ha nem akarsz a szobádban maradni, a fedett teraszink, akár kellemes nyári esték helyszíne is lehet, de a teraszra kiülve fogyaszthatod el italodat vagy ételed is.

MIT TARTOGATUNK MÉG?

Jól felszerelt konyhánk is van, így szinte mindent el tudsz készíteni és a kész kajádat a kulturált étkezőnkben tudod elfogyasztani.

A lehetőségek Szelestén és környékén

Az Annaháztól karnyújtásnyira helyezkedik el a 13,5 hektáros Szelestei Arborétum. A park egész évben díjmentesen látogatható.
A környék tele van természetvédelmi területekkel, arborétumokkal, mint például a Jeli arborétum, Kámoni arborétum, Kőszegi tőzegmohás lápok, Sárvári arborétum. Aki inkább kulturális programokat szereti, az a közeli kis-és nagy városokban azokat is biztosan megtalálja. Szinte csillagtúra szerűen el lehet érni az Anna vendégháztól múzeumokat, várakat, kiállításokat, kalandparkokat és még sok érdekes programot lehet szervezni.

Kiknek érdemes megszállni nálunk?

A határ közelsége miatt, az ingázóknak, egy tökéletes köztes megállóhely lehet a jól felszerelt Anna Vendégházunk. A pihenni vágyóknak is ideális, mert akik pihenni, rehabilitálódni akarnak, azoknak tudjuk ajánlani a tőlünk kis távolságra lévő Büki Gyógyfürdőt és a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőt is.
Akik kalandra, túrázásra vágynak sem csalódhatnak az Anna házban, mert a környék tele látnivalóval és túrázási lehetőségekkel. Autóval ezeket a helyeket 30 percen belül el lehet érni.
…és természetesen a pecások sem maradhatnak ki, mert pár km-es körzetben több horgásztó is akad, ahol az Ölbői Horgásztó a legnagyobb.

Összességében az Anna vendégház nagyon jó pihenést biztosít az utazóknak és a pihenni vágyóknak. Ha nálunk szállsz meg, akkor a kis házi kedvencedet sem kell otthon hagynod!
Foglalj szállást még ma, hogy biztosan ne maradj fedél nélkül!


Újdonságok? Hüm?

Hagyd, hogy értesítselek téged legújabb eseményeinkről, akcióinkról, kiadványainkról vagy ajánlatunkról.

Hasznos oldalak

0
Megosztás